Geplaatst op

De nieuwe website is online!

Joepie!

Na een proces van 1 1/2 jaar is de nieuwe website in de lucht. De vorige website was verouderd, onveilig en niet responsive voor mobieltjes. Met pijn in mijn hart heb afscheid genomen van de lieve kuikentjes op de homepage. Dit was een Flashfilmpje, waar ik niets meer mee kon doen.  Het filmpje gemaakt voor mijn allereerste website: www.genysoeteman.nl . Het was een website gebouwd in 2003 als service voor  de lezers van mijn boeken.  De kuikentjes Jelke en Jolke die de hoofdrol speelden in het filmpje had ik ontworpen in 1996 toen ik pas professioneel bezig was met het ontwerpen van kindertraktaties. Ze staan ook in het boek ‘Trakeren het hele jaar door’ dat in 1999 uit kwam.

Rond 2009 kwam de volgende website die mijn zoon Jeroen samen met Arco bouwde toen hij stage liep bij The design division in Reeuwijk. Ik vond en vind hem heel leuk. Het vrolijke tafelkleedje als ondergrond, de wild spelende kuikentjes op de homepage en de header met uitgeknipte traktaties die elke keer anders was.

De kuikentjes Jelke en Jolke

En nu ben ik blij met de nieuwe website. Het heeft een frisse look, nieuw logo, nieuw plaatje: je ziet nu ook gelijk wie Geny is. Hij is gemaakt door de vakmensen van Music & Media Ger den Haan en Quin.

Er zijn nu rubrieken die het overzichtelijker maken. Verder zijn er ook veel nieuwe functies.

Ik moet er nog een beetje aan wennen weet nog niet 100% zeker of alles goed werkt. Zie jij verbeterpunten? Laat het me even weten! Vind je de website leuk? Ook dan mag je het natuurlijk laten weten: graag zelfs!

Heel veel plezier op mijn nieuwe website!

Vrolijke groet, Geny