Geplaatst op

Leuke uitdeelcadeau tasjes, maar wat past er in?

Leuke uitdeelcadeau tasjes

Leuke uitdeelcadeau tasjes, maar wat past er in? We moeten op een voorverpakte traktatie trakteren door corona. Op deze pagina zie je welke voorverpakte traktaties er allemaal in de traktatietasjes passen: voor grote en kleine kinderen en misschien ook wel leuk als uitdeelcadeautje bij een feestje voor volwassenen.    Van alles past er in. Van gezonde fruit (snoepjes) tot cadeautjes, kaasjes, heerlijke kinderkoekjes en voor de groteren een lekkere koek of chocola. Ook krijg je hier antwoord op meer vragen over de tasjes.

   • Welke tasjes zijn er allemaal?  Klik hier en je vind je alle traktatietasjes in de webshop
   • Wat is de levertijd? De tasjes worden als je ze voor 15.00 uur vrijwel altijd dezelfde dag gedrukt en verstuurd of naar een externe drukker gestuurd. Vaak heb je ze de volgende dag/ het volgende bezorgmoment al in huis, maar het kan ook een dag langer duren (of, in uitzonderlijke gevallen, als het echt tegen zit, nog iets langer). Heb je er haast bij? Bel dan even: 06-50569383
   • Moet ik die Leuke uitdeelcadeau tasjes zelf in elkaar zetten? Ja, maar ze zijn super simpel in elkaar te zetten.
   • Is het veel werk om een tasje in elkaar te zetten? Het in elkaar zetten van een tasje duurt circa 2 -4 minuten per tasje. Het eerste tasje  zal misschien langere tijd kosten. Daarna kun je bepaalde handelingen steeds achter elkaar doen. en gaat het sneller. 
   • Hoe groot is de bouwplaat? De bouwplaat is op A4 formaat
   • Kan de bestelling door de brievenbus? Hij past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
   • Kan het tasje ook groter worden afgedrukt of met een andere bedrukking? Er is veel meer mogelijk. Soms kan ik het voor het zelfde bedrag iets anders doen en voor erg afwijkende koffertjes kan ik een aparte prijsopgave maken.
   • We moeten op voorverpakte traktatie trakteren door corona. Wat kan er in een traktatiekoffertje? Hier vind je heel veel voorbeelden van wat er in een koffertje met inhoud van 9 cm breed, 10,5 cm hoog en 4 cm diep kan 

stoer traktatietasje van spijkerstof Leuke kindertraktatietraktatie idee tasje van blue jeansverjaardagstraktaie tasje Traktatietasje met vrolijke roze ruitjes Traktatietasje met vrolijke roze ruitjes Traktatietasje met vrolijke roze ruitjes drie verschillend rock en roll tasjes