Geplaatst op

Feestelijk afscheid nemen van school met een traktatie

verhuis traktatie koffertje

Feestelijk afscheid nemen van school met een traktatie

De grote vakantie breekt bijna aan en daar kijk je natuurlijk naar uit. Maar voordat het zover is heb je eerst nog het afscheid van je school. Misschien kom je helemaal niet meer terug.   Dat is niet niks. Op je vertrouwde school heb je aardig wat tijd doorgebracht. En straks is het zover. Dan gaat de bel voor de laatste keer en ben jij voor altijd klaar met die school. Zou het dan niet leuk zijn om dat moment op een heel passende manier te vieren? Met een leuke traktatie die helemaal klopt met het afscheidsmoment?

Wij hebben voor dat speciale moment een leuke traktatietip: een koffertje waarin je iets lekkers en/of een klein cadeautje kunt doen. Je ontvangt deze als bouwplaat en die zet je thuis zelf in elkaar.

Voor de kinderen in je klas wordt het dus dubbelfeest:  een koffertje en de verrassing die er in zit! Op dat koffertje ziet iedereen bijvoorbeeld jouw foto en persoonlijke tekst. Reken maar dat je klasgenootjes jou niet snel zullen vergeten.

Je kunt kiezen uit heel veel verschillende koffertje. Je kunt ze hier bestellen. Bij je bestelling noteer je de gewenste tekst en stuur je een foto mee van jezelf. Wij printen die op je koffertje.

We wensen je heel veel traktatieplezier en een hele fijne vakantie.

Groetjes, Geny