Geplaatst op

Zet je schoentje maar klaar… Sinterklaastraktaties

Sinterklaas traktatie schoentje: paarse sneaker

Blauwe sneaker Sinterklaas traktatie schoentjeSinterklaas schoentje: pump traktatie.neackers, die hoge hakken zien er toch wel heel feestelijk uit!

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje…..Je hoort ze weer de hele dag. Sinterklaasliedjes. De kinderen zitten er vol van. Vol verwachting klopt hun hart. Weet je nog, uit je eigen jeugd, hoe spannend je het vond om je schoentje te zetten. Misschien zette je er wel een wortel en een schoteltje water bij voor het paard. En nu zijn het je eigen kinderen die deze spanning doormaken. Hun schoentjes krijgen opeens een extra betekenis. Reken maar dat ze goed nadenken welke ze bij de schoorsteenmantel, of radiator zetten…

Dat is ook precies wat ik met deze Sinterklaastraktaties heb gedaan. Nagedacht over schoentjes waar je kind blij van wordt als het straks mag gaan trakteren. Heb je ze al zien staan op de foto’s? Er zijn verschillende schoentjes waar jij of je kind uit kan kiezen. Maak deze periode, en de bijzondere traktatiegebeurtenis van je kind, extra bijzonder door er een passende draai aan te geven. En wat kan dat beter zijn dan een traktatie die helemaal in deze tijdsfeer past?

En hoe leuk is het om deze met je kind in elkaar te zetten? Want wat is er plezieriger dan lekker samen knutselen?  Iedere ouder of verzorger maakt van deze leuke bouwplaten in een mum van tijd een sint traktatie om nooit te vergeten. Het knippen en in elkaar zetten geeft al veel plezier. Misschien is dat wel net zo leuk als er mee rond gaan op school. In een minuut of tien heb je het schoentje in elkaar gezet.Sinterklaas traktatie schatkist

sinterklaastraktatie popcorndoosje

En mocht je toch liever voor iets anders kiezen in de sint sfeer, dan zijn er taartpunten, een schatkist en een (popcorn)doosje met Sinterklaasopdruk. Ook deze Sinterklaastraktaties zijn  verrassend leuk. Ze zijn bovendien nog sneller in elkaar gezet.

 

 

Na je bestelling heb je de enveloppe met bouwplaten doorgaans de andere dag al in huis. En dan komt de voorpret echt goed op gang.

Er is genoeg keuze waarmee je deze traktatie kunt vullen: voorverpakte snoepjes of ander lekkers in Sinterklaaspapier of een klein cadeautje bijvoorbeeld zal het zeker goed doen. En natuurlijk mag dat ook een gezonde traktatie worden, zoals een mandarijntje. Kun je het al voorstellen wat je straks gaat horen als je kind thuis komt van zijn of haar traktatie? Het worden vast heerlijke verhalen, vol verwondering en trots.

Wil je mij ook een beetje mee laten delen in al dat plezier? Dan zou ik het super vinden als je mij achteraf een foto van je kind en het traktatiemoment zou willen mailen. Dan zet ik die foto meteen op genytrakteert.nl. of traktatieblg.nl Ik kijk er naar uit.

Ik wens je veel plezier met je bestelling.