Algemene voorwaarden

De prijzen zijn inclusief 21 % BTW of 6 % BTW bij de boeken.

Bouwplaten

Bij bouwplaten geldt een minimale bestelling van 15 stuks.
De papier of kartonkleur staat vermeld in de aanbiedings tekst en kan afwijken van de kleur op de foto.
Bouwplaten kunnen niet worden geretourneerd of geruild. Ze worden speciaal voor u gedrukt.

Boeken

Ruilen of retourneren van boeken

Bij de aankoop van boeken heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

  1. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  2. De consument kan voor hetzelfde bedrag producten uitzoeken in de webshop of krijgt het aankoop bedrag (exclusief de verzendkosten) retour.

Bouwplaten kunnen niet worden geretourneerd of geruild. Ze worden speciaal voor u gedrukt.

Workshops

Na betaling kunt u deelnemen aan de workshop. Indien een workshop uiteindelijk niet doorgaat, bijv. vanwege te weinig deelnemers krijgt u het betaalde geld binnen een week terug gestort. De workshop kan niet worden geannuleerd, wel mag iemand anders voor u in de plaats komen. Dit moet voordien vermeld worden en is niet altijd van toepassing bij de Smul speeddate.

Algemeen

Bestellingen voldaan met IDEAL of PayPall worden vaak op dezelfde dag, maar in ieder geval binnen twee werkdagen opgestuurd (tenzij bovenaan deze pagina anders vermeld).

Heb je voor ‘Overmaken’ gekozen dan wordt de bestelling opgestuurd nadat het geld op rekeningnummer 4700909 t.a.v. Geny SW.

Copyright

Op de boeken, bouwplaten, tekeningen en teksten geldt het auteursrecht en copyright. Het is niet zonder uitdrukkelijke toestemming toegestaan kopieën of scans te maken of deze te gebruiken in digitale of andere media.

Verzendkosten

De verzendkosten gelden alleen voor Nederland. Voor verzending naar het buitenland worden extra kosten in rekening gebracht.

Vragen of klachten

Voor vragen of klachten kunt u mailen ( info@genytrakteert.nl).
Uw vraag of klacht wordt zo snel mogelijk behandeld.

Als het geleverde afwijkt van de door u geplaatste bestelling en daar niet in een e-mailwisseling overeenstemming is bereikt, krijgt u (indien nodig na retourneren van de foutieve bouwplaten) de goede bouwplaten of boeken alsnog toegestuurd of het betaalde bedrag wordt teruggestort.

Aansprakelijkeheid

De ondernemer is niet aansprakelijk voor schade die wordt geleden door de leveringen.
Cocktailprikkers en satéstokjes kunnen gevaarlijk zijn met name voor jonge kinderen.
Laat kinderen alleen onder toezicht de traktaties maken.

Identiteit van de ondernemer

Geny Wuestman
Bedrijfsnamen: Geny SW en Geny Trakteert
handelend onder de naam/namen:.Geny Soeteman en Geny Wuestman

Afhaal adres (in uitzonerlijke gevallen):

Franciscahoeve 16
2804HR Gouda
Bereikbaarheid:
alleen op afspraak
E-mailadres: info@genytrakteert.nl
KvK-nummer: 29050889
BTW-identificatienummer: NL0373.78.260.B01