Geplaatst op

De riddertraktatie van Davey

riddertraktatie

Angelique heeft deze riddertraktatie gemaakt voor haar zoon

riddertraktatie
Davey mag trakteren op stoere zwaarden

 

Beste Geny,

De traktatie was zeer geslaagd en wat was onze zoon trots. Hierbij een foto.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Beste Angelique,

Geweldig om te zien dat Davey zo trots is. Hij straalt!  Je hebt de zwaardtraktaties ook leuk gepresenteerd zo met de doos en zijn leeftijd er op. 

Dank je wel voor het sturen van de foto.

 Hartelijke groet, Geny

voorverpakte traktatie zwaard Riddertraktatie bouwplaat bestellen

Speelt jouw kind vaak riddertje?

Zou het dan niet leuk zijn als het op ‘ echte’ zwaarden kan trakteren?

De bouwplaten voor deze traktatie bestel je in de webshop van Geny Trakteert. Meestal heb je ze de volgende dag al in huis. Je zet ze dan thuis eenvoudig zelf in elkaar met en schaar en plakstift.

Het lekkers (zie voorbeelden op de foto hierboven) doe je in het lemmet. Het heft zet je er zonder plakken bovenop. Zo kunnen de kinderen het lekkers er makkelijk uithalen,  zelf het heft er weer op doen en samen riddertje spelen!

zwaardtraktatie

Geplaatst op

Jesse met zijn brandweer en Noah met zijn politiewagen traktaties!

Trakteren op een brandweer en politiewagen

Trakteren op een brandweer en politiewagen
Jesse en Noah trakteren op politieauto’s en brandweerwagens

Dag!

Wat een leuk idee! Goede foto’s nemen met 2 peuters is vrij moeilijk, maar hier een indruk!

Groetjes,
Janita

Hi Janita,

De foto’s zijn goed gelukt hoor! Dank je voor de sturen van de super leuke foto’s van de politiewagen en brandweerwagentraktaties!  

Leuk om te zien hoe je ze gepresenteerd hebt met die weg bovenop de doos gemaakt en de auto’s er op. En toch heel makkelijk mee te nemen naar de speelzaal of crèche!

Ook leuk dat ze beide iets anders konden trakteren en kinderen op deze manier twee verschillende auto’s krijgen die bij elkaar passen. 

Groetjes, Geny

Trakteren op een brandweer en politiewagen
Wat een feest! Jesse krijgt ook een politiewagen traktatie van Noah!

Trakteren op een brandweer en politiewagen

Wil jouw kind het liefst brandweerman of politieagent worden?

Dan is dit een leuke traktatie om te trakteren op de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of  de basisschool.

In de webshop kun je bouwplaten voor deze traktaties bestellen.

Geplaatst op

De stoere zwaard traktatie van Arthur

stoere zwaard traktatie Ridder Arthur met zijn kasteel met  zijn stoere zwaard traktatie

Stoere zwaard traktatie: Wat is het toch altijd heerlijk om een foto te krijgen van  een blij kind dat trakteert. Deze keer is het Arthur.

‘Dag Geny,

Het is onvergetelijk traktatie geweest. Groot dank voor je super idee!

Bijgevoegd ons verslagje voor je blog:)

Groet, Tatjana’

Hi Tanja,

Heel graag gedaan. Fijn om te lezen dat de zwaardtraktatie een succes was. En dank je wel voor je verslagje en super leuke foto van Ridder Arthur en zijn zelfgemaakte kasteel met zwaarden. Wat hebben jullie dat mooi gemaakt!

Groetjes, Geny

Speelt jouw zoon of dochter ook graag riddertje? En wil het ook wel trakteren op een stoere zwaard traktatie

Dan is deze traktatie misschien een goed idee.

Je bestelt de bouwplaten voor deze zwaarden in de webshop van Geny Trakteert. Je kunt op deze traktatie ook nog de naam en leeftijd van de jarige op laten drukken.

De zwaarden zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Het heft schuif je nadat het geknipt en geplakt is als dop op het lemmet, zodat kinderen het er, na het uitdelen, zelf goed af kunnen doen om het lekkers er uit te halen. Daarna kan het heft er weer op, is het zwaard weer heel en kunnen ze er mee spelen.

Bestel de zwaarden hier.

Geplaatst op

Traktatie met raceauto

 traktatie met raceauto

Leuke en lekkere traktatie met raceauto opdruk

 

‘Goedemorgen,

Hierbij een foto van onze traktatie. Wij willen je heel erg bedanken voor je snelle levering. Ik zal je zeker aanraden!

Mvg Elif’

 

Beste Elif,

Dank je wel voor het sturen van de foto van de traktatie! Leuk om te zien wat je er behalve het chipszakje, nog meer in hebt gedaan. Daar waren de kinderen vast erg blij mee.

Hartelijke groet, Geny

 

Wil jouw kind ook wel op een raceauto traktatie trakteren?

Dat kan! Je bestelt de bouwplaten voor deze traktatie in de webshop van Geny Trakteert. Vaak heb je ze de volgende dag al in huis. Knip ze zelf uit. Daarna vouw en plak je ze eenvoudig in elkaar met een plakstift.

Geplaatst op

Justin is blij met zijn voetbaltraktatie

Justin blij met voetbaltraktatie
Justin met zijn voetbaltraktatie

Bedankt voor de leuke traktatie. Justin was er erg blij mee, hierbij foto’s van de traktatie.

Groetjes francis

Beste Francis,

Dank je wel voor het sturen van de foto’s van de traktatie van Justin. Ze zijn erg leuk geworden en Justin ziet er heel blij uit!

Hartelijke groet, Geny

Justin blij met voetbaltraktatie
Kijk hem stralen met zijn voetbal traktatie!

 

Zoek je een leuke voetbaltraktatie?

En is jouw zoon of dochter ook gek op voetballen.

Dan is deze traktatie zeker de moeite van het bekijken waard.

Je bestelt de bouwplaten voordelig in de webshop en zet ze zelf eenvoudig in elkaar.

 

Geplaatst op

Sinterklaastraktaties Zet je schoentje maar klaar…

Sinterklaastraktatie schoentje: paarse sneaker

Sinterklaas traktatie Blauwe sneaker traktatie schoentjeSinterklaas traktatie schoentje: pump

 Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn traktatieschoentje…..

Je hoort ze weer de hele dag. Sinterklaasliedjes. De kinderen zitten er vol van. Vol verwachting klopt hun hart.

Weet je nog, uit je eigen jeugd, hoe spannend je het vond om je schoentje te zetten. Misschien zette je er wel een wortel en een schoteltje water bij voor het paard. En nu zijn het je eigen kinderen die deze spanning doormaken. Hun schoentjes krijgen opeens een extra betekenis. Reken maar dat ze goed nadenken welke ze bij de schoorsteenmantel, of radiator zetten… Dat is ook precies wat ik met deze Sinterklaastraktaties heb gedaan. Nagedacht over schoentjes waar je kind blij van wordt als het straks mag gaan trakteren. Heb je ze al zien staan op de foto’s? Er zijn verschillende schoentjes waar jij of je kind uit kan kiezen. Maak deze periode, en de bijzondere traktatiegebeurtenis van je kind, extra bijzonder door er een passende draai aan te geven. En wat kan dat beter zijn dan een traktatie die helemaal in deze tijdsfeer past?

En hoe leuk is het om deze met je kind in elkaar te zetten? Want wat is er plezieriger dan lekker samen knutselen?  Iedere ouder of verzorger maakt van deze leuke bouwplaten in een mum van tijd een sint traktatie om nooit te vergeten. Het knippen en in elkaar zetten geeft al veel plezier. Misschien is dat wel net zo leuk als er mee rond gaan op school. In een minuut of tien heb je het schoentje in elkaar gezet.Sinterklaastraktaties schatkistSinterklaastraktaties taart

sinterklaastraktaties popcorndoosje

En mocht je toch liever voor iets anders kiezen in de sint sfeer, dan zijn er taartpunten, een schatkist en een (popcorn)doosje met Sinterklaasopdruk. Ook deze Sinterklaastraktaties zijn  verrassend leuk. Ze zijn bovendien nog sneller in elkaar gezet.

 

 

Na je bestelling heb je de enveloppe met bouwplaten voor de Sinterklaastraktaties doorgaans de andere dag al in huis. En dan komt de voorpret echt goed op gang.

Er is genoeg keuze waarmee je deze traktatie kunt vullen: voorverpakte snoepjes of ander lekkers in Sinterklaaspapier of een klein cadeautje bijvoorbeeld zal het zeker goed doen. En natuurlijk mag dat ook een gezonde traktatie worden, zoals een mandarijntje. Kun je het al voorstellen wat je straks gaat horen als je kind thuis komt van zijn of haar traktatie? Het worden vast heerlijke verhalen, vol verwondering en trots.

Wil je mij ook een beetje mee laten delen in al dat plezier? Dan zou ik het super vinden als je mij achteraf een foto van je kind en het traktatiemoment zou willen mailen. Dan zet ik die foto meteen op genytrakteert.nl. of traktatieblg.nl Ik kijk er naar uit.

Ik wens je veel plezier met je bestelling.

Geplaatst op

Steek jij de Olympische Vlam aan bij de komende winterspelen?

Olympische vlam doorgeven met fakkel traktatie

Wat zijn ze goed hè, die Nederlandse sporters in Beijing? 42 zijn het er maar liefst verdeeld over zeven sporten. Ben je ook zo trots? En zou je dat gevoel over onze Olympische sporthelden ook thuis willen hebben?olympische vlamolympische vlam

 

 

Dat kan met deze olympische fakkel

Ben je binnenkort jarig? Dan vind je het misschien leuk om van de Olympische vlam een sportieve traktatie te maken. Hoe leuk is het om deze traktatie op je verjaardag door te geven? Maak Olympische sporthelden van al je vriendjes. Als je deze Olympische vlam gaat trakteren maak je het nog spannender?

Wil je meer weten over de Olympische gedachte en de Olympische vlam?

Van 3000 tot 1600 jaar geleden werden elke vier jaar Olympische Spelen gehouden in Griekenland. Alleen Griekse mannen mochten meedoen. Het sporten werd toen vooral gezien als voorbereiding voor een oorlog. En de mannen deden alleen maar mee om te winnen.

Hoe anders is het nu.

De Fransman Pierre de Coubertin had een droom: de Olympische spelen nieuw leven inblazen, maar dan met als doel: vrede tussen alle landen.

Sinds de spelen in 1896 weer zijn gehouden is het niet meer alleen voor mannen. Het gaat vooral om het meedoen en alle landen mogen meedoen. Elke vier jaar mag een ander land de spelen organiseren. En het gaat hierbij juist niet om oorlog te voeren, maar om elkaar beter te leren kennen zodat je begrip voor elkaar krijgt en vreedzamer met elkaar om gaat. Want: onbekend maakt onbemind. De Olympische gedachte is dan ook Meedoen is belangrijker dan winnen

Er werd ook een Olympische vlag ontworpen met vijf ringen die in elkaar overlopen. De ringen zijn de vijf werelddelen. Met de vijf kleuren van de ringen kunnen alle vlaggen van alle landen van de wereld geschilderd worden.  De ringen zijn het symbool van eenheid, sportiviteit en samenkomst van alle landen op aarde

En dan komen we bij de Olympische vlam

Bij de oude Grieken werd de vlam bij elke spelen al ontstoken. Toen stond het symbool voor het vermogen om het vuur te beheersen.

Nu staat het Olympisch vuur als symbool van het eeuwige streven naar  eenheid en vrede. De Olympische vlam wordt elke vier jaar in Olympia aangestoken. Vandaaruit is er een fakkeltocht met estafettelopers. Die brengen het vuur naar de plek waar de spelen worden gehouden. De volgende fakkeltocht leidt naar Parijs. Daar zal de Olympische vlam in 2024 aankomen. En tot die tijd kun jij die vlam levend houden en  overdragen aan je vriendjes en vriendinnetjes op school!

Vind jij Olympische gedachte ook zo mooi? En houd je van samen sporten?

Trakteer dan als je jarig bent (of als je een wedstrijd hebt gewonnen)  op een Olympische vlam. Je bestelt de bouwplaten in de webshop van Geny Trakteert en ze vallen de volgende dag meestal al in je brievenbus. Thuis zet je ze heel makkelijk in elkaar. Je kunt er een lekkere reep of koek in doen.

Er zijn twee verschillende Olympische vlammen:

 1. geprint op wit papier 
 2. geprint op geel papier, waar je een naam en leeftijd of een andere tekst op kunt laten drukken. 

Geef jij de Olympische vlam door?

 

 

Geplaatst op

Feestelijk afscheid nemen van school met een traktatie

verhuis traktatie koffertje

Feestelijk afscheid nemen van school met een traktatie

De grote vakantie breekt bijna aan en daar kijk je natuurlijk naar uit. Maar voordat het zover is heb je eerst nog het afscheid van je school. Misschien kom je helemaal niet meer terug.   Dat is niet niks. Op je vertrouwde school heb je aardig wat tijd doorgebracht. En straks is het zover. Dan gaat de bel voor de laatste keer en ben jij voor altijd klaar met die school. Zou het dan niet leuk zijn om dat moment op een heel passende manier te vieren? Met een leuke traktatie die helemaal klopt met het afscheidsmoment?

Wij hebben voor dat speciale moment een leuke traktatietip: een koffertje waarin je iets lekkers en/of een klein cadeautje kunt doen. Je ontvangt deze als bouwplaat en die zet je thuis zelf in elkaar.

Voor de kinderen in je klas wordt het dus dubbelfeest:  een koffertje en de verrassing die er in zit! Op dat koffertje ziet iedereen bijvoorbeeld jouw foto en persoonlijke tekst. Reken maar dat je klasgenootjes jou niet snel zullen vergeten.

Je kunt kiezen uit heel veel verschillende koffertje. Je kunt ze hier bestellen. Bij je bestelling noteer je de gewenste tekst en stuur je een foto mee van jezelf. Wij printen die op je koffertje.

We wensen je heel veel traktatieplezier en een hele fijne vakantie.

Groetjes, Geny

Geplaatst op

Leuke uitdeelcadeau tasjes, maar wat past er in?

Leuke uitdeelcadeau tasjes

Leuke uitdeelcadeau tasjes, maar wat past er in? We moeten op een voorverpakte traktatie trakteren door corona. Op deze pagina zie je welke voorverpakte traktaties er allemaal in de traktatietasjes passen: voor grote en kleine kinderen en misschien ook wel leuk als uitdeelcadeautje bij een feestje voor volwassenen.    Van alles past er in. Van gezonde fruit (snoepjes) tot cadeautjes, kaasjes, heerlijke kinderkoekjes en voor de groteren een lekkere koek of chocola. Ook krijg je hier antwoord op meer vragen over de tasjes.

   • Welke tasjes zijn er allemaal?  Klik hier en je vind je alle traktatietasjes in de webshop
   • Wat is de levertijd? De tasjes worden als je ze voor 15.00 uur vrijwel altijd dezelfde dag gedrukt en verstuurd of naar een externe drukker gestuurd. Vaak heb je ze de volgende dag/ het volgende bezorgmoment al in huis, maar het kan ook een dag langer duren (of, in uitzonderlijke gevallen, als het echt tegen zit, nog iets langer). Heb je er haast bij? Bel dan even: 06-50569383
   • Moet ik die Leuke uitdeelcadeau tasjes zelf in elkaar zetten? Ja, maar ze zijn super simpel in elkaar te zetten.
   • Is het veel werk om een tasje in elkaar te zetten? Het in elkaar zetten van een tasje duurt circa 2 -4 minuten per tasje. Het eerste tasje  zal misschien langere tijd kosten. Daarna kun je bepaalde handelingen steeds achter elkaar doen. en gaat het sneller. 
   • Hoe groot is de bouwplaat? De bouwplaat is op A4 formaat
   • Kan de bestelling door de brievenbus? Hij past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
   • Kan het tasje ook groter worden afgedrukt of met een andere bedrukking? Er is veel meer mogelijk. Soms kan ik het voor het zelfde bedrag iets anders doen en voor erg afwijkende koffertjes kan ik een aparte prijsopgave maken.
   • We moeten op voorverpakte traktatie trakteren door corona. Wat kan er in een traktatiekoffertje? Hier vind je heel veel voorbeelden van wat er in een koffertje met inhoud van 9 cm breed, 10,5 cm hoog en 4 cm diep kan 

stoer traktatietasje van spijkerstof Leuke kindertraktatietraktatie idee tasje van blue jeansverjaardagstraktaie tasje Traktatietasje met vrolijke roze ruitjes Traktatietasje met vrolijke roze ruitjes Traktatietasje met vrolijke roze ruitjes drie verschillend rock en roll tasjes

Geplaatst op

Wat kan er in een traktatiekoffertje? En meer vragen over de koffertjes

verhuistraktatie Vintage koffertje met stickers met voorverpakte traktatie

We moeten op een voorverpakte traktatie trakteren door corona. Op deze pagina zie je welke voorverpakte traktaties er allemaal in de traktatiekoffertjes passen: voor grote en kleine kinderen,   gezonde fruit (snoepjes), cadeautjes, kaasjes, heerlijke kinderkoekjes en voor de groteren een lekkere koek of chocola. Ook krijg je hier antwoord op meer vragen over de koffertjes.

   • Welke koffertjes zijn er allemaal?  Klik hier en je vind je alle koffertjes in de webshop
   • Wat is de levertijd? De koffertjes worden als je ze voor 10.00 uur besteld vrijwel altijd dezelfde dag gedrukt en verstuurd of naar een externe drukker gestuurd. Vaak heb je ze de volgende dag/ het volgende bezorgmoment al in huis, maar het kan ook een dag langer duren (of, in uitzonderlijke gevallen, als het echt tegen zit, nog iets langer). Heb je er haast bij? Bel dan even: 06-50569383
   • Moet ik de traktatie koffertjes zelf in elkaar zetten? Ja, maar je kunt wellicht ook hulp inschakelen en er samen gezellig mee aan de slag gaan.
   • Is het veel werk om een koffertje in elkaar te zetten? Het in elkaar zetten van een koffertje duurt circa 5- 10 minuten per koffertje. Het eerste koffertje zal misschien langere tijd kosten. Daarna kun je bepaalde handelingen steeds achter elkaar doen. en gaat het sneller. 
   • Hoe moet ik het koffertje in elkaar zetten? Hier vind je een instructiefilmpje
   • Hoe groot is de bouwplaat? De bouwplaat is op A4 formaat
   • Hoe dik is het papier? Het papier is 160g : 2x zo dik als gewoon papier. Bestel je een koffertje met tekst op de voorkant (a € 0,30)? Dan laat ik ze op 250g papier drukken. Het koffertje wordt dan steviger, maar is nog wel goed te knippen en vouwen.  Wil je alleen een foto of alleen een tekst op de achterkant en ook een bouwplaat op steviger papier? Dan kun je ook iets invullen bij de tekst op de voorkant en je wensen aangeven bij de opmerkingen.
   • Kan de bestelling door de brievenbus? Hij past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
   • Welke koffertjes zijn er allemaal? Hier vind je alle koffertjes in de webshop
   • Kan het koffertje ook groter worden afgedrukt of met een andere bedrukking? Er is veel meer mogelijk. Soms kan ik het voor het zelfde bedrag iets anders doen en voor erg afwijkende koffertjes kan ik een aparte prijsopgave maken.
   • We moeten op voorverpakte traktatie trakteren door corona. Wat kan er in een traktatiekoffertje? Hier vind je heel veel voorbeelden van wat er in een koffertje met inhoud van 10 ½ x 7 ½ x 4 cm kan. (Dit zijn alle koffertjes , behalve de ‘Afscheid traktatie ‘Klein Koffertje’ voor rozijnendoosje’) Voor elk wat wils!Allereerst zie je foto’s van de verschillende voorverpakte traktaties die in de koffertjes passen. Daarna zie je allemaal koffertjes met het lekkers er in.
    Heb je zelf een andere leuke voorverpakte traktatie die in het koffertje past? Laat het me weten. Dan zet ik het er bij.